Leugenaar

Wanneer je een leugenaar aan de haak slaat, moet je scherp zijn. Deze, doorgaans intense verleiding, wint je om zijn vinger met sterke verhalen waarvan uiteindelijk weinig van waar lijkt. Je valt voor zijn charme en gaat naar huis met niet meer dan teleurstelling.
Zo heb ik er tot nu toe 3 ontmaskerd.
‘De leugenaar’ is een heerlijke man. Brede rug, mooie kop, een Spaans temperament en een tijger in bed.
Uren lang kan met je de leugenaar kletsen. Na een aantal dates weet je dus ook waarom.
De leugenaar heeft de prachtigste verhalen en neemt je hier volledig in mee. Zijn bedoeling is om jou te imponeren en zichzelf te overladen met complimenten. Nee, niet door zichzelf, maar via jou. Je raakt zo in de ban van de leugenaar dat je niet kan geloven dat zo iemand bestaat.
Hij spreekt 4 talen en is uiteraard niet te beroerd om hier regelmatig voorbeelden van te geven. Hij speelt 3 muziekinstrumenten en heeft dit zichzelf aangeleerd. Dit allemaal in maar 2 maanden! Hij zingt, maar vindt dat hij dit niet goed kan. Toch blijven de serenades, begeleid met gitaar, via whatsapp binnenstromen. Zijn kunsten in bed zijn dan weer iets waar hij niet over liegt. Iemand die zo vol is van zichzelf moet echter wel presteren om op bepaalde vlakken zijn geloofwaardigheid hoog te houden.
De leugenaar is een echte verleider en laat net iets te vaak doorschemeren dat hij vrouwen erg interessant vindt.
Hoe vaker je met de leugenaar om gaat, hoe doorzichtiger zijn leugens worden.
De romances duren dan ook vaak niet lang. Na een tijdje prik je door zijn zeepbel heen en komt zijn ware aard naar boven. Een gamer die in zijn weekend het liefst Fernandes drinkt en World of Warcraft speelt.
Mocht je van een beetje fictie houden en niet toe zijn aan iets vast, is de leugenaar dus best een prima fling. Je houdt heel gemakkelijk de touwtjes in handen door mee te gaan in zijn verhalen. Mocht je er klaar mee zijn, dan schrijf je gewoon een verhaal als deze waarin hij zich herkent en dan ben je van hem af.

Hasta luego bello.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.