Lef

Je moet wel lef hebben om met een bommengordel jezelf tussen een groep onschuldige burgers te wanen en ze van het leven te beroven.
Lef heb je nodig omdat je weet dat mensen deze actie aan jouw religie gaan koppelen, waardoor nog meer onschuldige mensen niet meer over straat kunnen zonder angstig aangekeken te worden door bange mensen. Bang door het nieuws wat jij hebt verspreid met jouw daad.
Was jij zo overtuigd van het feit dat je met het geweld wat jij de wereld aan zou doen alles weer goed zou komen? Haat zaaien is wereldvrede zaaien?
Je bent als goed mens geboren en goede mensen maken zich druk om de duizenden kinderen die sterven door vervuild drinkwater of te weinig voedsel. Over de regenwouden die massaal gekapt worden of de opwarming van de aarde waarvoor onze kleinkinderen moeten boeten.
Als jij jezelf dienaar van jouw God noemt, dan heb je pas lef. Er hebben namelijk duizenden dienaren van jouw God publiekelijk afstand genomen van jouw daad vol lef. Zei ik lef? Ik bedoel natuurlijk laf. Een laffe daad en schreeuw om aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.