1. Bij een fotoshoot op locatie rekent BY LARA WELTING een vaste prijs per uur. Bij deze prijs zijn nabewerking, de reistijd en de reiskosten inbegrepen. Deze prijs per uur is op aanvraag.
 2. Bij een fotoshoot thuis of in een studio rekent BY LARA WELTING een vast bedrag. Bij deze prijs zijn nabewerking, de reistijd en de reiskosten inbegrepen. Deze prijs per fotoshoot is op aanvraag.
 3. Een fotoshoot op TFP basis is mogelijk als het idee van de shoot een toevoeging is aan het portfolio van BY LARA WELTING. Stuur in dit geval de aanvraag in via het contactformulier inclusief omschrijving van de gewenste shoot. Het contact zal vanuit daar verder worden opgepakt.
 4. Zodra BY LARA WELTING de fotoshoot bevestigd heeft, is de afspraak definitief. Afzeggen zonder extra kosten kan tot maximaal zeven dagen voor de dag van de fotoshoot. Wordt de fotoshoot tot 24 uur van tevoren afgezegd, dan wordt er een vast bedrag van €100 gefactureerd. Binnen de 24 uur worden alle uren welke waren afgesproken gefactureerd.
 5. Tijdens een fotoshoot thuis, in een studio of op locatie worden er veel foto’s gemaakt. Deze foto’s zullen uiteindelijk niet allemaal worden opgestuurd. Bij de zorgvuldige selectie van BY LARA WELTING halen onflatteuze, slecht belichtte, verkeerd getimde, bewogen of dubbele foto’s het uiteindelijke resultaat niet. Deze foto’s zullen niet worden bewerkt, bewaard en opgestuurd. Ga er vanuit dat er per uur tussen de twintig en vijftig foto’s de uiteindelijke selectie halen uitgaande van een fotoshoot op locatie. Bij een fotoshoot in een studio of thuis zal dit neerkomen op twee tot vier foto’s per setje kleding, accessoire etc.
 6. Binnen enkele dagen zal BY LARA WELTING een aantal preview foto’s sturen in klein formaat. Samen met deze previews wordt ook de factuur verstuurd. Pas na betaling van deze factuur zal over worden gegaan tot het opsturen van de selectie bewerkte foto’s.
 7. De selectie inclusief nabewerking zal zo snel mogelijk, maar tenminste binnen drie weken, digitaal worden opgestuurd via e-mail d.m.v. een WeTransfer-bestand in .PNG formaat. De foto’s zijn hiermee zeven dagen lang zelf te downloaden.
 8. De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het downloaden van deze bestanden binnen de gestelde tijd.
 9. BY LARA WELTING kan geselecteerde foto’s gebruiken ter promotie op haar website, social media en offline promotiemateriaal. Bij het aangaan van een overeenkomst met BY LARA WELTING ga je hiermee akkoord.
 10. Bij het gebruik voor andere doeleinden dan hierboven beschreven, zal altijd eerst contact worden opgenomen met de opdrachtgever voor akkoord.
 11. Buiten het gebruik van de foto’s voor persoonlijke doeleinden en social media, is het niet toegestaan de foto’s op enkele wijzen te gebruiken of verkopen voor commerciële doeleinden. Mocht hier sprak van zijn, dan dient ten alle tijden contact op te worden genomen met BY LARA WELTING. N.a.v. dit contact wordt bepaald of de foto’s gebruikt kunnen worden.
 12. De bewerkte foto’s zullen vijf jaar lang bewaard worden in een online archief. Mocht je op welke manier dan ook geen beschikking meer hebben over de foto’s, dan is het binnen vijf jaar mogelijk om deze foto’s op te vragen bij BY LARA WELTING. Na deze vijf jaar is dit niet meer mogelijk.